Dr. Fejérpataky László Általános Iskola 
2454 Iváncsa, Fő u. 61.
OM: 030092
+36 25 255 352
fejerpataky.isk@gmail.com
honlap: http://iskola.ivancsa.hu
  "Az érték bennünk van"   
Czeizel Endre
 

Kezdőlap
Filmek
Eredmények
Hála-fal
Dokumentumok

 
 
 
NTP-SR-15-0098
 

Impresszum

 
Ideális megjelenítés: Chrome böngészővel

Találatszámláló
 

 


 

 

 

Tisztelt Partnereink!

Köszönettel elfogadunk minden támogatást, amellyel az iskolában végzett munka gyermeknek és felnőttnek könnyebbé, örömtelibbé válik. Hála-falunkon köszönetet mondunk minden támogatásért!

Kérjük, hogy a személyi jövedelemadó 1%-át a Gyermekeinkért Alapítvány javára ajánlják fel, ezzel segítve a mi programjainkat is!

Köszönjük a támogatást!

 

Köszönjük Iváncsa község önkormányzatának, hogy autóbuszbérléssel elősegítették a Nagy Vagy játékra eljutásunkat Kecskemétre!

Köszönjük a részvételt a "Nagy vagy" felvételén Kecskeméten 8 fős csapatunk tagjainak: Czimbalmos Bencének, Gál Enikőnek, Schulek Vandának, Benyovszki Adriánnak, Födelevics Elizabetnek, Czimbalmos Csongornak, felnőtt játékosunknak, Szentgyörgyi Andreának. Köszönet illeti a lelkes szurkológárdát, akik elkísértek bennünket. Köszönjük, hogy tartalék játékosként a szurkolókat erősítették: Molnárné Simon Katinka, Baki Regina, Molnár Eliza, Baki Dorina, Dolhai Gábor! A felvételek adássorozata június 3-án kezdődik a TV2-n.

Köszönjük Dénes Veronikának és Baki Reginának, hogy a tavasz papírgyűjtésnél mérték a papírt! A szakszerű rakodásért Kristály Jánosnak és Malik Kálmánnak mondunk köszönetet!

Köszönjük fenntartónknak, a Dunaújvárosi Tankerületi Központnak, hogy 1,5 Millió Ft értékben a régi, elavult füstjelző rendszert lecseréltette.

Köszönjük Iváncsa Önkormányzatának az autóbusz rendelkezésünkre bocsátását a tavaszi versenyekre utazáshoz!

Köszönjük fenntartónknak, a Dunaújvárosi Tankerületi Központnak, hogy 680  000 Ft értékben a "B" épület mennyezetvilágításait ledes fénycsövekre cseréltette.

Köszönjük az Alpine Kft dolgozói pályázatán Kissné Császár Judit szíves részvételét, s az így intézményünkbe került 3 db Lenovo X220-as Notebookot!

 

Nagyon köszönjük Nagy Gyulának, hogy unokája iránti szeretetből és irántunk érzett segítő szándékból az ősz folyamán ajtópántokat javított, most pedig egy sérült ping-pong asztal újraélesztéséhez nyújtott hathatós segítséget!

Köszönjük a Duna-Kábel 2000 Kft-nek, Hlavács Attila és Ágoston Jácint uraknak, hogy a titkársági dolgozók - a cég jóvoltából - tudnak helyben nyomtatni és szkenelni az adomány szuper nyomtatóval!

Köszönjük az adventi vásár létrejöttéhez nyújtott önzetlen segítséget valamennyi segítőnek, résztvevőnek! Köszönjük a készítést, sütést, főzést, csomagolást, kirakodást, árusítást- valamennyi kedves szülőnek, kollégának és a gyerekeknek!

Köszönjük a Fejérpataky Szülői Szervezet Mikulás ajándékait: Az okos-táblát, a mesejátékot az alsósoknak és a Mikulásbuli büféjének sikeréhez való hozzájárulást a nyersanyagok finanszírozásában, valamint a szendvicsek készítésében, a büfé lebonyolításában!

Köszönjük Szentes Zoltán önzetlen segítségét, mely elősegítette a röplabdacsapatok részvételét a versenyen!

Köszönjük Iváncsa Önkormányzatának a röplabda mérkőzésekre eljutás segítését, a kisbusz kölcsönadását!

Köszönjük a Szülői Szervezetnek a Gyümölcsnapot!

Köszönjük Iváncsa Önkormányzatának az autóbusz rendelkezésünkre bocsátását a munkaegészségügyi vizsgálat cáljából!

Köszönjük mindazoknak, akik a Szülői Szervezet virágvásárán 2017. október 9-10-11-én vásároltak, mert ezzel is támogatták iskolánkat!

Köszönjük Vízi Józsefnének, hogy összegyűjtött könyveit az iskolának adományozta!

Köszönjük Balogh Ferenc Úrnak a tisztító-és takarítóeszközöket, melyeket hajdani iskolája számára adományozott!

Köszönjük Ifjú Ferenc helyi vállalkozónak, hogy tetőcserepeinket többször felvértezte vízáteresztés ellen!

Köszönjük a Dunaújvárosi Tankerületi Központ megbízott igazgatónőjének, Szilágyiné Németh Saroltának, hogy méltányosan ítélte meg úszás iránti kérelmünket, és engedélyezte iskolánk 1-6. évfolyamos diákjainak a heti 1 uszodai testnevelés órát a 2017/2018-as tanévre!

Köszönjük Iváncsa Önkormányzat Képviselő testületének, hogy a 7-8. osztály úszásoktatását finanszírozzák a 2017/18-as tanévben!

Köszönjük a Rácmenza Kft-nek, hogy lecserélték az elkopott tányérokat, tálakat, így gyermekeink méltó étkezését biztosítják!

Köszönjük Ifjú Ferencnek és Turi Péternek, hogy a homlokzati balesetveszélyes díszlécet megjavították!

Köszönjük Budavári Gyulának, hogy szabadidejéből áldozott ránk, és világításra bírta folyosóink lámpatestjeit!

Köszönjük a Vertikál Zrt-nek, hogy örött székeinket megjavították a nyári szünetben!

Köszönjük fenntartónknak, a Dunaújvárosi Tankerületi Központnak, hogy 1 200 000 Ft értékben a tetőbeázás megszüntetésére és 2 tanterem mennyezetcserére anyagi forrást biztosított.

Köszönjük  Iváncsai község Önkormányzata Képviselőtestületének a pedagógus-napi hozzájárulást tanév végi kirándulásunkhoz!

Köszönjük Ifjú Ferenc vállalkozónak, hogy a "B" épület csatornáját saját anyagból szabadidejében megjavította!

Köszönjük  Iváncsai község Önkormányzata Képviselőtestületének, hogy finanszírozták a tornaterem szellőzésének elkészítését, mely 2017. június 15-én elkészült!

Köszönjük a Fejérpataky Szülői Szervezetnek a felejthetetlen gyermeknapi rendezvényt! Köszönet valamennyi résztvevő szülőnek, akik a feladatokat kitalálták, az állomásokon levezették a versenyt, összesítettek, eredményt hirdettek, reggeliről és ebédről gondoskodtak, megvették, megfőzték, kiosztották!

Köszönjük a Fejérpataky Szülői Szervezetnek a tornaszivacsok áthúzatását!

Köszönjük Deutsch Tamás EU-parlamenti képviselő úrnak szíves segítségét, mely projektorjaink végleges gyógyulását eredményezte. Köszönjük szíves közreműködését Nagy Gabriella Julianna politikai tanácsadónak a Digitális Jólét Program Titkársága Miniszterelnöki Kabinetiroda munkatársának, Kada Mihály úrnak a gödöllői DIELOMAX Független Szerviz vezetőjének és Tőrös Gáspár úrnak, az EPSON magyarországi képviselete munkatársának, aki az egyik berendezés cseréjéért is közbenjárt a gyártónál.

Köszönjük az önkormányzat kisbuszát és a szülői segítséget, mely segítette röplabda csapataink versenyre jutását január 15-én, április 15-én és 22-én!

Köszönjük az anyukák szorgoskodását, mely az adventi vásárra valót gazdagította, és köszönjük az árusításban való részvételt tanítványoknak, szülőknek, kollégáknak!

Köszönjük Gergely Tibor úr kedves Mikuláskodását az alsó tagozaton és a Faluházban! Köszönjük a Szülői szervezetnek, hogy az alsósok mese-előadását finanszírozták!

Köszönjük Iváncsa község önkormányzatának a felmosó MOP-okat és a CIF tisztítószert!

Köszönjük a Szülői szervezet hozzájárulását a felsősök Mikulás-bulijához!

Nagyon köszönjük Budavári Gyulának, hogy megjavította az 1. a osztálytermének világítását!

Köszönjük az önkormányzatnak, hogy kisbuszukkal a röplabda mérkőzésre sikerült Székesfehérvárra eljutni csapatainknak!

Nagyon köszönjük a Fejérpataky Szülői Szervezetnek a november 25-i gyümölcsnapot!

Köszönjük Somogyi Árpádnak és segítőinek, hogy az iskola csatornájából a faleveleket eltávolították!

Köszönjük Iricsek Istvánnak és az iváncsai önkormányzatnak, hogy a novemberi részleges lomtalanításban segítségünkre voltak!

Köszönjük Iváncsa Község Önkormányzatának, hogy dolgozóink munka-alkalmassági vizsgálatát elősegítették azzal, hogy október 17-én és 18-án az utazást lebonyolították!

Köszönjük a Fejérpataky Szülői Szervezetnek a tanévkezdésre elkészült szuper bringa-tárolót!

 

 

 

Nagyon köszönjük Kocsis József úrnak, a Pusztaszabolcsi József Attila Általános Iskola igazgatójának, hogy szeptemberi papír-ellátmányunkat a tankerületből iskolánkba hozta.

Köszönjük a KLIK Dunaújvárosi Tankerületének, hogy ezen a nyáron a csaptelepek, világítótestek, 1 ajtó javításra került, valamint 1 terem festését és vakolat-javítást is végeztettek.

Köszönjük Tolmácsiné Németh Ildikónak a szőnyegeink megtisztulásához nyújtott segítséget!

Köszönjük Ifjú Ferencnek, hogy a törött tetőcserepet megjavította!

Köszönjük a kedves Szülők segítségét, az évzáró és ballagás megrendezése során felmerült munkákban való részvételüket! (díszítés, szervezés, tablók)

Köszönjük Ágoston Jácint és Baki Endre képviselő uraknak, hogy az  ereszcsatorna javítását szorgalmazzák, finanszírozzák!

Köszönjük a Fejérpataky Szülői Szervezet munkáját a Gyermeknap (DÖK-Nap) szervezésében és lebonyolításában, valamint a kiváló hangtechnikát, melyet ezután rendezvényeinken használhatunk!

Köszönjük gyermek és felnőtt segítőinknek, hogy a Mozgásfesztivál sikeréhez hozzájárultak! Külön köszönet az iváncsai Nugdíjas Klubnak a zsíros kenyerekért és a finom palacsintáért!

Köszönjük az iváncsai önkormányzatnak és Iricsek Istvánnak, hogy az Intercisa Múzeum tárlóit Előszállásról iskolánkba szállították!

Köszönjük Kereszturi Istvánné Verának, hogy egész tanévben önkéntes munkájával segített bennünket!

Köszönjük az iváncsai önkormányzatnak, hogy röplabdásaink Kaposvárra jutását elősegítették a kisbusz rendelkezésre bocsátásával.

Köszönjük Budavári Gyulának, hogy a terem világításának javítását elvégezte, szaktudását és idejét áldozta erre.

Köszönjük az iváncsai Önkormányzatnak, hogy teremvilágításhoz elektromos előtétet és fénycsövet vásároltak 40 ezer Ft értékben!

Köszönjük Tatár Szilvia polgármester asszonynak, Iváncsa Község Önkormányzatának és a Leskó 777. Bt-nek a támogatást, Becker Péternek, Bíró Ivettnek, Huszár Katalinnak és Peidlné Kard Anitának a munkáját, az uszoda alkalmazottainak, Berkesi Noéminek, Juhász Lucának, Varga Rékának és Berkesiné Noéminek pedig a rengeteg segítséget, mely a Tavasz kupa úszóverseny sikerét elősegítette!

Köszönjük Tatár Szilvia polgármester Asszonynak, hogy autóbusz bérlésével segítették drága kollégánk, Baloghné Csavajda Rita temetésén részt vevők utazását.

Köszönjük a községi önkormányzatnak és Iricsek István úrnak, hogy április 12-én versmondóink Mezőfalvára jutását járművel segítették!

Köszönjük, hogy a községi önkormányzat képviselő testülete megjavíttatta az épület megrongálódott csatornáját, valamint a teremvilágítások helyreállításához 40 ezer Ft értékben alkatrészt és fénycsövet vásárolt!

Nagy köszönettel tartozunk Iváncsa község Önkormányzatának, Tatár Szilvia polgármester asszonynak, hogy Hajdu Renátó Miskolcra való eljutásához az önkormányzati gépjárművel biztosították!

Köszönjük a Nemzeti Sportközpontnak, Dala Tamás úrnak, hogy Hajdu Renátó országos szerepléséhez sportfelszerelést biztosítottak!

Nagy köszönettel tartozunk Iváncsa község Önkormányzatának, Tatár Szilvia polgármester asszonynak, hogy Rédli Eszter kétszeri versenyre való eljutását az önkormányzati gépjárművel biztosították! Iricsek István úrnak a gépkocsi biztonságos vezetését köszönjük!

Köszönjük a Gyermekeinkért Alapítványnak a kirándulásokat és az I. világháborús színvonalas előadást!

Köszönjük Iváncsa Önkormányzatának, hogy a kisbuszt rendelkezésünkre bocsátották, és így hozzájárultak a kiváló eredményekhez!

Köszönjük Paulusz Brigittának, Csavajda Anikónak, hogy elkísérték, szállították, bíztatták a csapatokat!

Köszönjük a Hajdú családnak, hogy hozzájárultak a Fejérpataky-díj réztábláival tanulóink motiválásához.

Köszönet a felsős farsang tombola nyereményeihez hozzájárulásukért:

A Paulusz-Diszkontnak,
Szili-Diszkontnak,
Oázisnak,
Lilla butiknak,
Reál üzleteknek,
Surda Műveknek,
Taki Szikvíznek,
Horkernek,
PR-Optikának,
Pompos Pizzériának,
Dream Market Kft-nek,
Szivárvány Zöldségnek
és a Szülői szervezetnek!
 

Köszönjük Somogyi Árpád úrnak, hogy megjavította a vandál pusztítás áldozatává vált iskolafalat a bejárat mellett.

Köszönjük Gaál Gyula községi Mikulásnak, hogy idejéből áldozott az alsósok meglátogatására, kedves Mikulás volt!

 

Nagyon köszönjük a Lilla butiknak, Marczinka Marika néninek az adventi koszorúnk ünnepi díszbe öltöztetését!

 

Köszönjük a Szülői Szervezetnek a sikeres Gyümölcsnapot!

 

Köszönjük Iváncsa község Önkormányzata képviselőtestületének, hogy ebben az adventi időszakban iskolánk is világítófüzér-díszben várhatja az ünnepeket.

 

Köszönjük Baki Imre úrnak, hogy kölcsönadta a kisbuszt, és így részt vehettek tanulóink a teremfoci diákolimpián!

Nagyon köszönjük Iváncsa község Önkormányzatának - Tatár Szilvia polgármester asszonynak és Iricsek István úrnak, hogy dolgozóink foglalkozás-egészségügyi vizsgálatára 2 alkalommal segítették kisbusszal a szervezett utazást Dunaújvárosba!

Nagyon köszönjük a 12 órás úszóversenyen nyújtott segítséget Lajos Bettina, Pusztai Vivien, Almási Nikolett, Juhász Luca, Vitányi Martina, Szőke Bianka, Balogh Boglárka, Tárnok Viktória tanulóinknak, Németh Judit, Hajdúné Tóth Edit, Kovácsné Becze Jolán, Berkesiné Kárász Noémi szülőknek!

Köszönjük Iváncsa Község Önkormányzatának a tisztítószereket, az új boylert,

és a lepotyogott falicsempék visszaragasztását.

 

 

 

Köszönjük Pálfi Attila Gyula nagypapájának, Nagy Gyulának, illetve Simonné Kaszás Katalinnak, Simon Evelin édesanyjának, Takács Tündének, hogy autóval segítették a mesemondók eljutását Nagyvenyimre.

 

Nagyon köszönjük a Szülői szervezetnek a színvonalas Csibeavató megszervezését és lebonyolítását.

Köszönjük a Kiss kertészetnek a gyönyörű virágokat, melyekkel a Szülői szervezet őszi virágakcióját támogatta. Köszönjük a Szentmihályi és Mátyási családnak, hogy a WIFI lefedettséget biztosító routerrel, memóriakártyával, kameraállvánnyal segítették munkánkat!

Köszönjük a Vertikál Zrt-nek, ott Molnár Tibor úrnak, hogy a felgyülemlett elektronikai hulladékot átvették tőlünk, Iváncsa Község Önkormányzatának pedig a hulladék elszállítását.

Nagyon köszönjük Baki Endre képviselő úrnak, hogy tanévkezdésünket zárak, fénycsövek, izzók, szerelési anyagok megvásárlásához 120 000 Ft-tal támogatta!

Nagyon köszönjük ifj. Molnár Tibor alpolgármester úrnak a mosógépet!

 

 

Köszönjük Tolmácsi Tibornak a faljavítást, glettelést, a Tom Sawyer akcióban végzett festést Szokoli Attilának, Tolmácsi Tibornak, Tolmácsiné Németh Ildikónak, Tanácsné Ifjú Mariettának, Katona Andreának, Kárpáti Erzsébetnek, Mildner Edének, Vitányi Imrének, Szabóné Lantos Andreának, Percsy Évának, Laza Károlynak, Nagy Gábornak, Markotán Lászlónak, Bakiné Rózsavölgyi Reginának, Sinka Lászlónak! Köszönjük Kovács Géza osztályának, hogy a tantermek tisztántartásához szükséges eszközöket számunkra biztosították!

Köszönjük Iricsek Istvánnak a tablók iskolába visszaszállítását!

Köszönjük a Leskó Bt. és a HOR-KER üzleteknek, hogy a nyolcadikos tablókat kirakatukba fogadták és őrizték!

Köszönjük Placskó Piroskának, a Rigips és számla iskolába szállítását!

Köszönjük Szokoli Atilla képviselő és tanár úrnak a festék elszállítását, aktív részvételét a festésben!

Köszönjük a pusztaszabolcsi Festékboltnak a festékvásárláshoz nyújtott kedvezményt!

Köszönjük a T-Paletta Bt-nek a nagy dupla polcot, ami lehetővé teszi sportszereink praktikus és helytakarékos tárolását!

Nagyon köszönjük a HDKONT Kft-nek, hogy közreműködésükkel védőháló került a tornaterem ablakaira!

Köszönjük a Baki-Transnak a tároló polcot, melyet a takarítószerek tárolására fogunk használni!

Nagyon köszönjük az iváncsai IFIK-nek, akik Hajdú Bettina vezetésével az évzáró és ballagás sikerességéhez hozzájárultak a hangtechnika biztosításával!

Köszönjük Molnár Tibor alpolgármester úrnak, hogy ballagási ünnepségünkhöz hozzájárult a lufikkal!

Köszönjük, hogy a polgárőrök az évzárót  virágokkal segítették!

Köszönjük a Szülői munkaközösség meghívását a fagyira - jólesik ebben a melegben!

Köszönjük a Gyermekeinkért Alapítványnak az ápr. 15-i kirándulás utazási költségeinek vállalásáért, Rónyainé Mayer Piroskának pedig a szervezést a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalába.

Köszönjük az SZMK-nak az esztétikus, praktikus, ízléses tornaöltözőket! 

 

Köszönjük Baki Endre és Ágoston Jácint képviselő uraknak az új porszívót!

 • Köszönjük a mezei futóversenyen való részvételt segítő tevékenységüket
  1. a - Szabó Flóra apuka; Sztanoász Izabel anyuka; Lestár Bence anyuka
  2. a - Szőke Réka anyuka; Molnár Lili anyuka; Fenekes Rebeka anyuka; Gönczöl Milán anyuka; Dénes Dániel anyuka; Szentes András anyuka
  3. a - Handra Bálint anyuka; Lestár Lizett anyuka
  4. a - Szabó Loretta anyuka

 • Köszönjük a 4.a osztálynak nyújtott segítséget!
     
  versenyre vitték a gyerekeket:
      Hidán Zsuzsa, Lajosné Reppman Ildikó
      Eszközökkel segítettek:
      Dénesné Takács Veronika
      Baki Regina
      fotózás:
      Lázárné Födelevics Mónika
      egyéb segítség:
      Kiss Imréné Trájer Anita

 • A Conet Kft. februárban újabb 2 db. számítógéppel és lapszkennerrel segítette az adminisztrációs munkát.

 • Köszönjük Molnár Tibor úrnak és a Vertikál Zrt-nek, hogy eltört székeinket meghegesztették!

Köszönjük Iváncsa Község Önkormányzatának, személy szerint Tatár Szilvia polgármester asszonynak a sportolók sikereihez való hozzájárulást azzal, hogy az utazáshoz szükséges járművet rendelkezésünkre bocsátották!
december 15-én, január 18-án, február 14-én, február 22-én, március 21-én. Köszönjük Dombai Norbert úrnak, hogy 10 000 Ft-tal támogatta a debreceni mérkőzés üzemanyagköltségét.

Köszönjük azoknak a szülőknek, akik gyermeküket és társait saját gépjárművel a mérkőzések helyszínére szállították: Szombati Lászlónak, Rákász Zsuzsannának, Gönczöl Györgynek, Tóthné Paulusz Brigittának, Bartos Bernadettnek, Németh Attilánénak, Balogh Lajosnak!

 
Köszönjük Gaál Gyulának kedves mikuláskodását!
Köszönjük a DÖK sikeres szervezését, az osztályképviselők részvételét az előkészítésben és lebonyolításban. Külön köszönet a hangosításért, zenéért Kovács Péternek! • a 12 órás úszóverseny (nov. 29.) összes támogatójának köszönettel tartozunk!
 • Köszönjük segítségét Pusztai Viviennek (6. a); Németh Arnoldnak (6. a); Molnár Dominiknek (6. a); Lajos Bettinának (7. a) és Tárnok Viktóriának (7. b) !

 

 • Köszönjük Iváncsa község Önkormányzatának a 60 000 Ft-ot, melyet tisztítószer vásárlására fordíthattunk!

 

 • Köszönjük Ágoston Jácint képviselő úrnak és a DunaNet Kft-nek, hogy segítették honlapunk elindítását!

Köszönjük az 1. a osztály betűtartójának és fogasainak javítását Móré Lászlónak!

 • Köszönet a szülői szervezetnek a zöldség-gyümölcsnap finomságaiért!

 • Köszönjük a szülői szervezetnek és a Vöröskereszt munkatársainak az elsősegély programot!

  Bagóczkiné Kölcze Andreának a 2. b osztály függönyeit köszönjük!

  Az 1. a osztály függönyeit Lestárné Csavajda Gabriellának köszönjük!
 • Baki Imre úrnak, aki gondoskodott az agyag Budapestről Iváncsára szállításáról.

 • Kozma Sándor vállalkozónak, aki a kishajmási bányaüzemből 300 kg agyagot küldött a kerámia szakkör számára.

 • Lestár Zoltán úrnak, hogy elhozta nekünk a léceket.

 • Köszönjük Pados István vállalkozó úrnak a szegőléceket!

 • Köszönet a szülői közösségnek a színvonalas, élménygazdag csibeavatóért.

 • Ágoston Jácint alábbi számítógépekhez egerekkel és billentyűzetekkel járult hozzá.

 • A Conet Kft. 3 db. számítógéppel és egy lézernyomtatóval segítette a pedagógusok munkáját.

 • Az iskola szülői munkaközössége az étkeztetés körülményeinek javítása érdekében rendelkezésre bocsátott
  60 db lapos tányért
  60 db mély tányért
  60 db üveg poharat
  8 db asztalterítőt